سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ائتلاف سعودی به تجاوز و محاصره پایان دهد تا جنگ متوقف شود

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 01 فروردین 1400 - 06:24
یک عضو شورای عالی سیاسی یمن توقف تجاوز و محاصره از سوی ائتلاف متجاوز سعودی را خواستار شد.
جنگ،محاصره،متوقف،الحوثي

به گزارش خبرگزاری مهر، یک عضو شورای عالی سیاسی یمن توقف جنگ و محاصره از سوی ائتلاف متجاوز سعودی را خواستار شد.
محمد علی الحوثی در صفحه توئیتر خود نوشت: کشورهای متجاوزش و متحدانشان ملت یمن را مورد محاصره و تجاوز قرار داده و حمله می کنند و بخش هایی از وطن ما را اشغال کرده اند و از ما می خواهند که جنگ را متوقف کنیم!
وی افزود: ای مستبدان، شما تجاوز را متوقف کرده و به محاصره پایان دهید که در آن صورت فاجعه و قحطی تمام خواهد شد.
الحوثی ادامه داد: من جمله فرمانده شهیدمان در پاسخ به رژیم سابق درباره توقف جنگ را به شما یادآوری می کنم که گفته بود این ما نیستیم که جنگ را آغاز کرده ایم، نظامیان خود را خارج کنید، جنگ متوقف خواهد شد.