سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت خارجه آمریکا: خواهان توقف حملات به عربستان هستیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 30 اسفند 1399 - 12:03
وزارت خارجه آمریکا بدون اشاره به جنگ افروزی‌های سعودی، خواهان پابان بخشیدن حملات به عربستان شد.
عربستان،ادامه،يحيي،مسلح،سريع،خارجه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، در پی عملیات روز گذشته نیرو‌های مسلح یمن، وزارت خارجه آمریکا بدون اشاره به جنگ افروزی‌های سعودی خواهان توقف حملات به عربستان شد.
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: خواهان توقف حملات انصارالله به عربستان بوده و از تمامی طرف‌ها می‌خواهیم تا به این آتش بس پایبند بمانند.
وزارت خارجه آمریکا در ادامه مدعی شد: تلاش‌ها برای به تعطیلی کشاندن امداد‌های انرژی با حمله به آرامکو نشانگر بی توجهی به سلامت غیر نظامیان است.
روز گذشته یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از حمله پهپادی به شرکت نفتی آرامکوی عربستان خبر داد.
یحیی سریع گفت: ما از اجرای عملیات ششم شعبان خبر می‌دهیم که با ۶ پهپاد با دقت بالایی به اهدافشان اصابت کردند و آرامکو را در ریاض هدف قرار داد.
یحیی سریع همچنین در ادامه افزود: فرماندهی کل نیرو‌های مسلح اعلام کرد عملیات‌ها مادامی که تجاوز و محاصره ادامه دارد، ادامه خواهد یافت.
ما بار دیگر از تمامی شرکت‌های خارجی و شهروندان می‌خواهیم تا از اهداف نظامی و زیرساختی (عربستان) که اهداف مشروع نیرو‌های ما تلقی می‌شوند، دوری کنند.
انتهای پیام/