خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان مسافران قطار اهواز در حرم حضرت معصومه (س)

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 20:16
مدیر حرم مطهر کریمه اهل بیت (س) گفت: مسافران قطار اهواز که به دلیل مسدود بودن راه، از ادامه مسیر باز مانده بودند، در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها اسکان یافتند.
اهواز،آستان،مطهر،حرم،مسافران،مسير

مدیر حرم مطهر کریمه اهل بیت (س) گفت: مسافران قطار اهواز که به دلیل مسدود بودن راه، از ادامه مسیر باز مانده بودند، در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها اسکان یافتند.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام، علی اوسط مغانلو با اعلام این خبر گفت: به دلیل بارش‌های شدید باران به به وجود آمدن سیلاب‌ها، مسیر ریلی به سمت اهواز مسدود شده و بسیاری از مسافران در راه مانده‌اند.
وی با اشاره به اسکان مسافران قطار مشهد اهواز در حرم مطهر گفت: با مسدود شدن مسیر اهواز، ۲۳۰ زن و مرد از سوی راه آهن قم به ما معرفی شدند که همگی در زائرسرای کوثر این آستان شریف اسکان یافتند.
مدیر حرم مطهر کریمه اهل بیت (س) با بیان اینکه تا زمانی که مسیر اهواز باز نشود، زائرسرای کوثر آستان مقدس میزبان در راه ماندگان است، گفت: این مسافران امشب مهمان سفره مهمانسرای آستان مقدس بانوی کرامت هستند.
انتهای پیام