خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخصیص ۱۸۰ میلیارد اعتبار برای تجهیز هنرستان‌های کشور

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | جمعه، 29 اسفند 1399 - 06:06
مدیرکل دفتر آموزش فنی حرفه ای و کاردانش از تخصیص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز هنرستان‌های کشور خبر داد.
تامين،آموزش،تجهيزات،توجه،كاردانش،اعتبار

مصطفی آذرکیش مدیرکل دفتر آموزش فنی حرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت تامین اعتبار برای تجهیز هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش اظهار کرد: با توجه به اهمیتی که دوره آموزش‌های مهارتی در نظام تعلیم و تربیت دارد برای تامین تجهیزات هنرستان‌ها طی سال‌های اخیر برنامه‌ریزی‌های متعددی در نظر گرفته شده است تا از این حیث امکانات لازم در اختیار هنرجویان قرار گیرد.
او ادامه داد: امسال ۱۵۳ میلیارد از محل ۲ درصد عوارض فروش گاز برای تجهیز هنرستان‌های به کار گرفته شد؛ همچنین ۲ اعتبار ۹ میلیارد تومانی و ۳۰ میلیارد تومانی هم برای تامین تجهیزات هنرستان‌ها مورد توجه قرار گرفت.
مدیرکل دفتر آموزش و فنی حرفه‌ای و کاردانش با بیان اینکه تجهیزات هنرستان‌ها برای بیش از ۴۰ منطقه ارسال شده است، تصریح کرد: در این زمینه تامین اعتبار انجام شده است همچنین با توجه به اهمیت موضوع مهارت‌آموزی یکی از اولویت‌ها در تامین فضا‌های آموزشی و ساخت فضا‌های جدید ایجاد هنرستان است.
آذرکیش با بیان اینکه سعی داریم تجهیزات هنرستان‌ها به روز و با کیفیت قابل توجهی باشد، گفت: بر همین اساس باید بودجه لازم در اختیار قرار گیرد تا امکان تحقق این هدف را داشته باشیم و با توجه به اظهاراتی که وزیر آموزش و پرورش داشتند سعی داریم تا درحوزه افزایش کمی و کیفی هنرستان‌ها اقدام کنیم.
انتهای پیام/