آغاز توزیع ۶۰ هزار بسته معیشتی و پروتئینی در مناطق محروم مشهد توسط ستاد اجرایی فرمان امام
مرحله جدید رزمایش «همدلی و احسان» در استان خراسانرضوی به همت بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام و با مشارکت سپاه پاسداران در جوار ملکوتی مرقد مطهر رضوی آغاز شد.

مرحله جدید رزمایش «همدلی و احسان» در استان خراسانرضوی به همت بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام و با مشارکت سپاه پاسداران در جوار ملکوتی مرقد مطهر رضوی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، آیت الله احمد علمالهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد در این مراسم با اشاره به خدمات گسترده ستاد اجرایی فرمان امام درسالهای اخیر به ویژه در حوزه مقابله با کرونا و حمایت از خانوارهای آسیبدیده از کرونا، از این خدمات و تلاشها قدردانی کرد.
سعید سلیمانی مدیرعامل بنیاد احسان در این مراسم گفت: عیدانه احسان در مرحله پنجم رزمایش همدلی و احسان در شهر مشهد ۶۰ هزار بسته معیشتی و پروتئینی است که از امروز در مناطق کمبرخوردار توزیع خواهد شد.
وی درخصوص اهمیت مسائل اجتماعی خراسان رضوی گفت: با دستور دکتر مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام پیگیری مسائل اجتماعی و محرومیتزدایی در بنیاد احسان با جدیت در سال ۹۹ پیگیری شده و در سال آتی نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
سلیمانی با اشاره به تلاشهای ستاد اجرایی فرمان امام در زمینه بحرانهای اجتماعی افزود: بنیاد احسان بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در جهت خدمات اجتماعی و محرومیت زدایی در سال ۹۹ اعتبار اختصاص داده و همین مقدار هم در سال آینده هزینه خواهد شد، به علاوه بیش از ۱۵۰ هزار بسته معیشتی در مناطق محروم شهر مشهد و بیش از ۵۰۰ جهیزیه در استان خراسان رضوی توزیع شده است.
مدیرعامل بنیاد احسان اضافه کرد: در شرایط کنونی کشور و بحرانهای اقتصادی آنچه به شدت مورد نیاز است جریانهای مردمی کمک مومنان و مواسات است که با تدبیر مقام معظم رهبری و به میدان آمدن گروههای مردمی و جهادی شکل گرفته است.
انتهای پیام/۷۰۰۶۸/ی