خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن خواستار بهبود روابط با مسکو نیست

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 28 اسفند 1399 - 15:42
سخنگوی کاخ کرملین ضمن انتقاد از سخنان جو بایدن در خصوص رئیس جمهور روسیه، گفت که ظاهرا بایدن خواستار بهبود در روابط میان واشنگتن و مسکو نیست.
آمريكا،رئيس،بايدن،كرملين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین سخنان اخیر جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا را «اظهاراتی بد» توصیف کرده و گفت که این اظهارات رهبر ایالات متحده نشان دهنده تصمیم وی برای تقویت روابط با روسیه نیست.
بر اساس این گزارش، سخنگوی کاخ کرملین گفت: من نمی‌خواهم هیچ گونه اظهار نظر کلامی در این خصوص داشته باشم.
من تنها می‌گویم که این اظهارات از سوی رئیس جمهور آمریکا بسیار بد هستند.
وی به وضوح خواستار بهبود روابط با کشور ما نیست.
این فرضیه ما است.
لازم به ذکر است جو بایدن در گفتگو با شبکه خبری ای بی سی آمریکا گفت که «پوتین» تاوان مداخله خود در انتخابات سال ۲۰۲۰ آمریکا را خواهد پرداخت.
وی همچنین رهبر رئیس جمهوری روسیه را یک قاتل خطاب کرد.