خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست «دنی دنون» از شورای امنیت: با تهدید موشکی ایران مقابله کنید

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 30 دی 1397 - 09:20
«دنی دنون» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در نامه‌ای از شورای امنیت درخواست کرد با تهدید موشکی ایران مقابله کند.
نقض،موشك،بالستيك،سازمان،شوراي،ادامه،امنيت،ملل،پرتاب،ايران

در ادامه یاوه‌گویی‌های مقامات صهیونیست
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسرائیل نشنال نیوز، «دنی دنون» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل روز گذشته (شنبه) به پرتاب موشک سیمرغ از سوی ایران واکنش نشان داد و در نامه‌ای خطاب به شورای امنیت سازمان ملل مدعی شد باید با تهدید موشکی تهران مقابله کرد.
وی در ادامه ضمن اشاره به پیشرفت ایران در حوزه‌ موشک‌های بالستیک، مدعی شد: این اقدام ایران در نقض کامل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل (۲۰۱۵) انجام شد که تهران را از انجام هرگونه فعالیت موشک بالستیک منع می‌کند.
با وجود درخواست‌های روشن و واضح جامعه بین المللی از ایران برای ادامه ندادن این اقدامات تحریک آمیز، ایران تصمیم گرفته است این اقدامات سرکشانه را انجام دهد.
پرتاب این ماهواره به صورت آشکار مرحله دیگری از پیشرفت ایران را در حوزه‌ی موشک‌های بالستیک قاره پیما نشان داد.
در تاریخ ۱۹ آوریل سال ۲۰۰۶ و ۲۷ ژوئیه ۲۰۱۷، ایران همین نوع ماهواره را پرتاب کرد و قصد دارد این کار را مجددا تکرار کند.
همانطور که حسن روحانی، رئیس جمهور ایران اعلام کرد: ما خیلی زود برای یک پرتاب دیگر آماده می‌شویم.
نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در ادامه اظهارات ضد ایرانی خود گفت: ایران به طور کامل با پرتاب موشک‌های خود به فضا و کشور‌های همسایه قطعنامه ۲۲۳۱ را نادیده می‌گیرد.
دنی دنون در ادامه با ادعای اینکه ایران قوانین بین المللی را نقض می‌کند، گفت: ایران درخواست‌های جامعه بین المللی را نادیده می‌گیرد و با انجام این کار، ثبات منطقه، اروپا و فراتر از آن را تهدید می‌کند.
من از شورای امنیت درخواست می‌کنم که به کشور‌های دیگری که قبلا اقداماتی برای مقابله با تهدید موشکی ایران –به خصوص موشک‌هایی با قابلیت سلاح هسته ای-- انجام داده اند، بپیوندند.
«مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا هم پیش از این مدعی شده بود انجام اینگونه اقدامات از سوی ایران قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل را نقض می‌کند.
این درحالی است که ایران تاکنون بار‌ها اعلام کرده است آزمایش‌های موشک بالستیک این کشور قطعنامه شورای امنیت را نقض نمی‌کند.
ایران سه شنبه هفته گذشته اعلام کرد ماهواره «پیام» را با استفاده از موشک سیمرغ به فضا پرتاب کرده است، اما این ماهواره نتوانست در مدار زمین قرار بگیرد.
انتهای پیام/