خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۴۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در منطقه کاشان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 اسفند 1399 - 12:41
کاشان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از شناسایی ۴۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در منطقه کاشان خبر داد.
كاشان،بستري،نفر،منطقه،بيدگل

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلیرضا مروجی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مراجعه ۱۴۳ هزار و ۱۶۰ نفر به مراکز بستری و سرپایی تشخیصی و درمانی در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل از ابتدای شیوع کرونا تاکنون اظهار داشت: هشت هزار و ۹۱۰ بیمار حاد تنفسی نیز تاکنون از بیمارستان‌های کاشان و آران و بیدگل مرخص شده‌اند.
وی با اشاره به بستری شدن ۲۰ بیمار جدید حاد تنفسی در بیمارستان‌های منطقه کاشان در ۲۴ ساعت گذشته ادامه داد: تمام این بیماران در بیمارستان‌های شهر کاشان بستری شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه حداقل سن بستری شدگان در شبانه روز گذشته ۱۳ و حداکثر سن آنها ۷۶ سال بوده است، ابراز داشت: ۱۹ نفر از این افراد اهل شهرستان کاشان و یک نفر نیز اهل شهرستان آران و بیدگل بوده‌اند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۹۴ بیمار حاد تنفسی در بیمارستان‌های منطقه کاشان بستری هستند، تصریح کرد: ۸۶ مورد از این تعداد در بیمارستان‌های کاشان و ۸ نفر نیز در بیمارستان‌های آران و بیدگل بستری هستند.
مروجی از بستری ۱۰ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های منطقه کاشان خبر داد و بیان داشت: ۹ نفر از این تعداد در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های کاشان و یک نفر نیز در بیمارستان‌های آران و بیدگل بستری هستند.
وی بیان داشت: خوشبختانه طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ بیمار مبتلا به کرونا در منطقه کاشان فوت نکرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به ابتلای ۴۹ نفر به کرونا در منطقه کاشان در ۲۴ ساعت گذشته گفت: تعداد کل افراد مبتلا به این ویروس در منطقه کاشان با PCR مثبت از ابتدای شیوع تاکنون به ۱۴ هزار و ۸۹۱ مورد افزایش یافت.