سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به احتمال زیاد انتخابات ریاست جمهوری با قانون جدید برگزار خواهد شد

ایسنا | برگزیده، سیاسی، استان‌ها | پنجشنبه، 28 اسفند 1399 - 10:53
سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها گفت: در صورت تایید طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان انتخابات در سال ۱۴۰۰ بر اساس قانون جدید برگزار خواهد شد.
قانون،نگهبان،شوراي،كميسيون

سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها گفت: در صورت تایید طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان انتخابات در سال ۱۴۰۰ بر اساس قانون جدید برگزار خواهد شد.
علی حدادی در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری ابتدا در مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت سپس به شورای نگهبان ارسال شد.
شورای نگهبان ایراداتی را به این طرح وارد دانست و مجددا به مجلس بازگشت.
وی در ادامه اظهار کرد: سپس ایرادات شورای نگهبان در کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها مورد بررسی قرار گرفت و رفع شد.
دو روز گذشته گزارش کمیسیون در دستورکار صحن قرار گرفت و به تصویب نمایندگان رسید.
سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها تصریح کرد: ان شاءالله شورای نگهبان اصلاحات انجام شده بر روی طرح را تایید و این قانون برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
به احتمال زیاد این قانون در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ قابل اجرا خواهد بود.
این قانون حرکت ماندگاری در طول ۴۰ سال تاریخ انقلاب خواهد شد.
انتهای پیام