خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 18 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهاسازی سد کالپوش شهرستان گالیکش را تهدید نمی کند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 17:39
گالیکش- فرماندار گالیکش گفت: بخشی از آب سد کالپوش رهاسازی شده و آب حاصل از رهاسازی، در رودخانه روستای فرنگ در جریان است و مشکلی مردم شهرستان گالیکش را تهدید نمی کند.
آب،سد،گاليكش،سرريز،رهاسازي

حسین مایلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق مکالمه تلفنی با فرماندار میامی، از ساعت ۱۴ امروز (دوشنبه) دریچه های سد کالپوش باز و بخشی از آب سد رهاسازی می شود.
وی افزود: از قبل از ساعت ۱۴ در موقعیت پایین دست روستای فرنگ و در مسیر بستر رودخانه قرار گرفته ایم و آب در جریان است و مشکل خاصی وجود ندارد.
فرماندار گالیکش ادامه داد: هم اکنون مشکل خاصی وجود ندارد و مردم نگران نباشند چرا که خطری مردم شهرستان را تهدید نمی کند.
وی یادآور شد: به دلیل احتمال موجود مربوط به سرریز شدن آب سد کالپوش در بارندگی های بعدی و برای پیشگیری از جاری شدن سیلاب و رواناب ناشی از سرریز شدن سد، دریچه های باز و آب رها سازی شده است.
مایلی تصریح کرد: حجم آب رهاسازی شده زیاد نیست و در حال گذر از رودخانه روستای فرنگ (شهرستان گالیکش) است و خطر سیلاب و وارد کردن خسارت به اراضی کشاورزی و مناطق شهری و روستایی وجود ندارد.