خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیریت بحران استانداری فارس جاری شدن سیل در کازرون را تکذیب کرد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 17:16
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با اشاره به اینکه باران امروز هیچ مشکلی در استان ایجاد نکرده است گفت: جاری شدن سیل در شهرستان کازرون تکذیب می‌شود.
تسنيم،كازرون،آبگرفتگي

رحیم آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به اینکه هیچ یک از نقاط استان دچار سیل نشده است اظهار داشت: آنچه در فضای مجازی به عنوان سیل در کازرون مطرح شده تکذیب می‌شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه تنها در برخی از نقاط به ویژه مناطق روستایی آبگرفتگی گزارش شده است گفت: این امر نیز تحت کنترل است و دستگاه‌های استان هم در آماده‌باش هستند تا در صورت خطر جدی وارد میدان شوند.
به گزارش تسنیم در فضای مجازی فیلمی از آبگرفتگی شدید در شهرستان کازرون منتشر شده است که براساس گفته‌های مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس این موضوع تکذیب شد.
انتهای پیام/ح