خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توفان و گرد و خاک شمال و مرکز اصفهان را در می‌نوردد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 اسفند 1399 - 13:13
اصفهان- کارشناس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان گفت: وزش باد شدید و توفان لحظه‌ای توام با گرد و خاک مناطق شمال، شمال شرق و مرکز استان را در برمی‌گیرد.
استان،درجه،دماي،صفر،بالاي،شمال

ابراهیم هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تداوم ناپایداری‌های جوی در استان اصفهان در سه روزهای آینده، اظهار داشت: آسمان بسیاری از مناطق در این مدت قسمتی ابری است و گاهی افزایش ابر، وزش باد به نسبت شدید تا شدید و وقوع بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق به ویژه در نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.
وی ادامه داد: وزش باد شدید و توفان لحظه‌ای توأم با گرد و خاک در مناطق شمال، شمال شرق و مرکز استان در روز پنجشنبه سبب کاهش کیفیت هوا، دید افقی و اختلال در تردد جاده‌ای می‌شود.
کارشناس اداره پیش‌بینی هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: امروز احتمال آبگرفتگی معابر در نیمه شمالی و شمال شرقی استان به دلیل بارش‌های رگباری وجود دارد؛ ضمن اینکه بارش‌هایی با میانگین ۴.۲ میلی‌متر در فریدونشهر و ۲ میلی‌متر در خوانسار به ثبت رسیده است.
هنرمند با بیان اینکه کمینه دمای هوای استان در ۲۴ ساعت آینده بین ۲ تا سه درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد، گفت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۶ درجه سانتی‌گراد بالای صفر و کمینه دما به ۱۱ درجه سانتی‌گراد بالای صفر می‌رسد.
وی اضافه کرد: چوپانان با دمای ۲۹ درجه سانتی‌گراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای ۲ درجه سانتی‌گراد بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.