خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۷۵ بسته معیشتی در گیلان توزیع می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 اسفند 1399 - 12:41
رشت- رئیس اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی گیلان گفت: به مناسبت اعیاد شعبانیه ۲۷۵ بسته معیشتی در ششمین مرحله کمک مومنانه از سوی این اتحادیه در گیلان توزیع خواهد شد.
معيشتي،آموزان،مرحله،دانش،طرح،مواسات

به گزارش خبرنگار مهر، محمد لطیفی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: در آستانه نوروز ۱۴۰۰ و همزمان با آغازین روزهای ماه شعبان پیرو فرمان رهبر معظم انقلاب در خصوص مواسات و کمک مومنانه، ششمین مرحله این طرح توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان استان گیلان اجرا می‌شود.
مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان استان گیلان، ادامه داد: در طول یک سال گذشته پنج مرحله توزیع اقلام معیشتی، بهداشتی و لوازم التحصیل به همت این نهاد انجام شده است.
وی، با بیان اینکه در این مرحله ۲۷۵ بسته معیشتی توزیع خواهد شد، اضافه کرد: این بسته‌ها شامل مرغ، برنج، حبوبات، روغن، رب و سایر اقلام ضروری معیشتی است.
لطیفی با قدردانی از مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در این طرح، گفت: دانش آموزان و خانواده‌های آنان با حضور و مشارکت فعالانه در این طرح، تبلوری از رسیدگی به همنوع و مواسات و همدلی را به نمایش گذاشتند.