خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزانه ۷۵۰۰ تن مرغ در کشور تولید می شود

مهر | اقتصادی، بازار | چهارشنبه، 27 اسفند 1399 - 12:01
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران از تولید روزانه ۷۵۰۰ تن مرغ در کشور خبر داد.
تن،تهران،مرغ،توليد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، رضا سالمی با اشاره به فراوانی تولید مرغ در کشور گفت: ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در دی ماه انجام شده که نتیجه آن این است؛ ماهانه ۲۲۰ تا ۲۵۰ هزار تن و روزانه ۷۲۰۰ تا ۷۵۰۰ تن مرغ در کشور تولید می‌شود.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام استان تهران توضیح داد: روزانه هزار تن از مراکز عرضه تهرانپارس، پیروزی و میدان بهمن توزیع می‌شود.
همچنین کشتارگاه‌ها هم روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن تولید دارند و مستقیم عرضه می‌کنند از سایر استان‌ها هم ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار تن به تهران منتقل می‌شود و علاوه بر این‌ها روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هم مرغ منجمد در تهران توزیع می‌شود که مجموع این‌ها بسیار بیشتر از نیاز روزانه شهر تهران است.