خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چهارشنبه سوری در کاشان بدون حادثه سپری شد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 27 اسفند 1399 - 10:12
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان گفت: این سازمان امسال با برنامه ریزی های ویژه و آماده باش کامل با استقرار ۱۷ تیم عملیاتی در نقاط مختلف شهر آماده امداد رسانی بوده تا در صورت لزوم به موقع بتواند به یاری شهروندان در حوادث احتمالی بشتابد.
آتش،حادثه،گزارش،پيراسته،ايمني،چهارشنبه،رساني

ایسنا/اصفهان مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان گفت: این سازمان امسال با برنامه ریزی های ویژه و آماده باش کامل با استقرار ۱۷ تیم عملیاتی در نقاط مختلف شهر آماده امداد رسانی بوده تا در صورت لزوم به موقع بتواند به یاری شهروندان در حوادث احتمالی بشتابد.
محمدعلی پیراسته در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خوشبختانه در چهارشنبه سوری، سه گزارش آتش سوزی ضایعات دریافت شد که حاکی از نبود حادثه خاص در این شب بوده است.
وی افزود: امسال جهت پیشگیری از حادثه و نیز جلوگیری از انتشار ویروس کرونا به صورت کشوری از خانواده ها خواسته شد که در خانه بمانند که در نتیجه شاهد هیچ گونه اجتماع خاصی از مردم نبودیم و بر اساس گزارش های اعلام شده مصدومیتی در عملیات های آتش نشانان، گزارش نشد.
پیراسته ضمن تاکید بر نقش بسزای آموزش و اطلاع رسانی در راستای ترویج فرهنگ ایمنی گفت: شب چهارشنبه آخر سال با همکاری شهروندان در کنار نیروهای امدادی و انتظامی به خوبی و بدون حادثه پشت سر گذاشته شد.
انتهای پیام