سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رنج مردم رشت از تراکم و فشردگی شهر

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 27 اسفند 1399 - 09:53
رئیس اتاق اصناف مرکز گیلان گفت: فشردگی و تراکم از مشکلات مهم شهر و موجب رنج شهروندان رشت است.
رشت،شهرك،شكريه،اصناف،مشكلات،صنوف،شهروندان،شهر،فشردگي

ایسنا/گیلان رئیس اتاق اصناف مرکز گیلان گفت: فشردگی و تراکم از مشکلات مهم شهر و موجب رنج شهروندان رشت است.
جلال الدین محمد شکریه در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه فشردگی بیش از اندازه و تراکم شهری از مشکلات مهم شهر رشت است، گفت: وجود صنوف که آلودگی صوتی دارند و یا آلاینده محیط زیست هستند، موجب نارضایتی شهروندان است.
وی افزود: اصنافی چون نمایشگاه های اتومبیل، مکانیکی، صافکاری و ...
نیز ترافیک زیادی در خیابان ها ایجاد می کنند و باید با شهرک سازی برای چنین صنوفی این مشکلات را برطرف کنیم.
شکریه خاطرنشان کرد: مردم معمولا علاقمند هستند از مجموعه های بزرگ خریداری کنند و وجود شهرک هایی با ارایه خدمات به مردم می تواند برای شهروندان رفاه به همراه آورد و موانع ترافیکی را در رشت تا حدودی از میان بردارد.
وی ادامه داد: شهرهای مدرن با شهرک سازی بزرگ می شوند اما در رشت چنین کاری صورت نگرفته و رشت بدون اینکه بزرگ شود در درون خودش متراکم شده است.
شکریه، بر ساماندهی صنوف آلاینده و مزاحم تأکید کرد و گفت: مسیرها و روش های مختلفی در جهت ساماندهی صنوف و مارکتینگ جدید وجود دارد و اصناف آمادگی دارند در این زمینه ورود کنند.
رئیس اتاق اصناف مرکز گیلان، گرانی و کمبود زمین برای ساخت شهرک های صنفی از مشکلات این شهر عنوان کرد و گفت: باید تمهیداتی اندیشیده شود تا زمین سهل الوصول و ارزان با فضا و ظرفیت مناسب که منطبق با مصوبات هیأت عالی نظارت بر سازمان های صنفی باشد، فراهم شود.
شکریه به تغییر ذائقه مردم برای خرید اشاره کرد و تصریح کرد: مردم به سمت خرید در شهرک ها و فروشگاه های بزرگ گرایش پیدا کرده اند و اصناف برای خروج از بن بست های فعلی باید به این تغییر نگرش مردم به بازار توجه داشته و براساس آن برنامه ریزی کنند.
انتهای پیام