جزئیات برگزاری حضوری امتحانات دانشگاهها اعلام شد
معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به بیان توضیحاتی درباره حضوری شدن امتحانات دانشگاه ها در ترم آینده پرداخت.

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه برگزاری امتحانات در ترم آینده گفت: ترجیح وزارت علوم این است که امتحانات حضوری برگزار شود، اما در شهرهایی که ستاد ملی کرونا به ما اجازه بدهد و علاوه بر آن شرایط آن در دانشگاه و موسسه آموزش عالی فراهم باشد این اتفاق خواهد افتاد.
معاون وزیر علوم ادامه داد: معنی حضوری شدن امتحانات پایان ترم جاری به این صورت است که دانشگاهها بتوانند از نظر خدماتی که به دانشجویان میدهند، شیوه نامههای بهداشتی را رعایت کنند البته دانشگاهها میتوانند از امکانات مجازی که در این دو ترم در دانشگاهها برای آموزش مجازی فراهم شده است، استفاده کنند.
او توضیح داد: اگر دانشجویی در شهر دیگری زندگی و تحصیل میکند، این امکان وجود دارد که با هماهنگی دانشگاه مبدا و مقصد، در شهر محل سکونت امتحان بدهد.
معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه اولویت اول سلامتی دانشجویان و کارکنان و اعضای هیئت علمی است افزود: درخواست ما از دانشگاهها این است که در مناطق کمخطر از نظر همهگیری بیماری، زمینه حضور دانشجویان در دانشگاه برای شرکت در آزمون پایان نیمسال بررسی و مقدمات برگزاری امتحان حضوری در نظر گرفته شود.
حضوری شدن امتحانات الزامی نیست
معاون آموزشی وزیر علوم تاکید کرد: ترجیح ما این است که امتحانات حضوری باشد و وزارت علوم هیچ الزامی را برای دانشگاهها برای حضوری شدن ایجاد نکرده است.
او افزود: این تصمیم از هماکنون به دانشجویان و دانشگاهها اطلاعرسانی شده است تا آنها از احتمال برگزاری آزمون پایان نیمسال خود بهصورت حضوری اطلاع داشته باشند.
اطلاعرسانی باید از مجاری مختلف رسمی دانشگاه و با اطمینان از وصول آن از سوی همه دانشجویان انجام شود تا این تصمیم در آستانه اجرا با اعتراض دانشجویان مبنیبر بیاطلاعی یا اطلاعرسانی ضعیف دانشگاه روبرو نشود.
کدام دانشگاه ها نباید امتحان حضوری برگزار کنند؟
معاون آموزشی وزیر علوم افزود: در دانشگاههایی که دانشجویی غیر بومی زیادی دارند و ممکن است نتوانند مدیریت را به درستی انجام دهند، حضوری شدن امتحانات ملغی است، زیرا این دانشگاهها از نظر خوابگاه و امکانات سلف سرویس و غذا نمیتوانند شرایط حضور دانشجویان غیر بومی را فراهم کنند و شیوه نامههای بهداشتی قطعا رعایت نخواهد شد.
خاکی صدیق توضیح داد: باید سهم آزمون پایان نیمسال در تعیین نمره نهایی دانشجو به میزان حداقلی تخفیف پیدا کند و این مسئله به معنی احتمال حضوری بودن امتحانات پایانترم است و حضوری شدن امتحانات، هنوز امری قطعی به شمار نمیرود.
امتحانات در مناطق قرمز و نارنجی حضوری نخواهد بود
خاکی صدیق یادآوری کرد: این تصمیم اصلا به معنی برگزاری امتحانات در مناطق قرمز و نارنجی اجرایی نخواهد شد.
انتهای پیام/