خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنان سرکش دنیای ریاضیات وارد بازار نشر شدند

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 27 اسفند 1399 - 08:59
کتاب «زنان سرکش دنیای ریاضیات (توانمندی اعداد)» نوشته تالیتیا ویلیامز با ترجمه افشین آزادمنش توسط انتشارات معین منتشر و راهی بازار نشر شد.
منتشر،رياضيدان،ويليامز،اعداد،زنان

به گزارش خبرنگار مهر،‌ کتاب «زنان سرکش دنیای ریاضیات (توانمندی اعداد)» نوشته تالیتیا ویلیامز به‌تازگی با ترجمه افشین آزادمنش توسط انتشارات معین منتشر و راهی بازار نشر شده است.
نسخه اصلی این‌کتاب سال ۲۰۱۸ با عنوان «قدرت اعداد» منتشر شد.
این‌کتاب دربرگیرنده داستان‌های عجیب از زنان ریاضیدان است که عامل اتصال و پیوندشان این است که در برهه‌ای از زندگی، فردی آن‌ها را باور کرد و به آن‌ها فهماند که ناممکن‌ها شاید ناممکن نباشند!
یکی از همین‌شخصیت‌ها که در مقطعی از زندگی با این‌باور روبرو شد، مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی است.
تالیتیا ویلیامز در کتاب موردنظر قصه بیش از ۳۰ زن را از دانشمندان کدشکن گرفته تا نخبگان موشکی روایت کرده است.
این‌زنان همگی بر مشکلاتی که سر راه موفقیت‌شان وجود داشت، فایق آمده و به‌عنوان دانشمند ریاضی تثبیت و شناخته شدند.
این‌کتاب با ۲۷۴ صفحه و قیمت ۷۰ هزار تومان منتشر شده است.