خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۶ هزار شهید دانش آموز در کشور تقدیم شده است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 اسفند 1399 - 18:31
ساری- مدیرکل فرهنگی، هنری، اردویی و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش شمار شهدای دانش اموز کشور را ۳۶ هزار نفر بیان کرد و گفت: دانش آموزان بیشترین نقش را در دوران دفاع مقدس داشتند.
دانش،آموزان،نقش،آموز،مقدس،دفاع،ونشر

به گزارش خبرنگار مهر، علی رمضانی عصر سه شنبه در پیش کنگره ملی شهدای دانش آموز دختر در ساری با اشاره به اینکه دانش آموزان بیشترین نقش را در دوران دفاع مقدس داشتند، شمار شهدای والامقام دانش آموز کشور را ۳۶ هزار نفر اعلام کرد.
وی افزود: همچنین بسیج مستضعفان، سپاه پاسداران و آموزش وپرورش بسیار فعال بودند ومربیان پرورشی در ترویج ونشر فرهنگ ایثار در مدارس نقش بسزایی داشتند.
وی ادامه داد: همه به یقین رسیدیم که بهترین الگو برای دانش آموزان شهدا هستند و در این جنگ تمام عیار که با دشمنان داریم و در حال شبیخون فرهنگی هستند باید ارتباط دانش آموزان را با شهدا برقرار کنیم.
رمضانی تصریح کرد: باید گوشه‌ای توانمندی‌های اخلاقی وسیره شهیدان را به دانش آموزان منتقل کنیم و باید در کار فرهنگی دارای خلاقیت و هوشمندی باشیم تا به همه ۱۵ میلیون دانش آموز کشور برنامه ارائه دهیم.
سردار عبدالله ملکی مدیرکل حفظ آثار ونشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با عنوان اینکه آموزش وپرورش نقش ویژه ای در دوران دفاع مقدس داشت، افزود: اکنون نیز این نهاد در نشر حماسه بزرگ نقش بسیار قابل توجهی دارد.
وی