خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونقی و اسناوندی مجریان برنامه نوروزی شبکه پنج/ «امیرحسین صدیق» حذف شد

فارس | برگزیده | سه شنبه، 26 اسفند 1399 - 16:42
اولین قسمت از ویژه برنامه نوروزی «نوروزترین نوروز» با اجرای وحید رونقی و محیا اسناوندی امشب روی آنتن شبکه پنج می رود.
برنامه،نوروز،آنتن،اسفندماه،26،زنده،قسمت،موسيقي

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، اولین قسمت از ویژه برنامه «نوروزترین نوروز» امشب (سه‌شنبه 26 اسفندماه) ساعت 20:45 به صورت زنده روی آنتن شبکه پنج سیما می‌رود.
بنا بر این گزارش، این برنامه که همزمان با شب تولد امام حسین علیه‌السلام روی آنتن می‌رود، به موضوعاتی همچون مهر گسترده برای همه و جشن‌های کهن می‌پردازد و «وحید رونقی» و «محیا اسناوندی» میزبان مهمانان ویژه این قسمت خواهند بود.
پیش از این اعلام شده بود که امیرحسین صدیق و همسرش اجرای این برنامه را برعهده خواهند داشت که پس از انتشار گزارشی در خبرگزاری فارس، این موضوع منتفی شد.
این ویژه برنامه با عنوان «نوروزترین نوروز» به تهیه‌کنندگی کاوه امیری جاوید، کارگردانی علی خسروی و نویسندگی و سردبیری فرزانه پزشکی امشب (سه‌شنبه 26 اسفندماه) تا 13 فروردین ماه پخش خواهد شد.
نوروزترین نوروز که فضایی شاد و پر از موسیقی دارد، قرار است با قصه‌هایی از سراسر ایران و با نگاهی به صد سال گذشته روانه آنتن شود.
این ویژه برنامه همچنین بخش های مختلفی با موضوعات متنوع از جمله مرور مهم‌ترین رویدادهای قرن، ایران‌گردی، مشاهیر، موسیقی زنده و ...
دارد و چهره‌های شاخص موسیقی، سینما و تلویزیون، ورزش، سیاست و ...
نیز مهمان قسمت‌های مختلف این برنامه خواهند بود.
مخاطبان و علاقه‌مندان این برنامه که از امشب 26 اسفندماه تا 13 فرورودین 1400 هر شب به صورت زنده از شبکه پنج سیما پخش می‌شود، می‌توانند خبرها، آیتم‌ها، ویدیوها و همچنین بخش‌هایی از پشت صحنه این برنامه را پس از پخش هر قسمت در صفحه اینستاگرام «نوروزترین نوروز» به نشانی norooztarinnorooz مشاهده و دنبال کنند.
انتهای پیام/