خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۶۰۰ رقبه در کرمانشاه سنددار می شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 30 دی 1397 - 08:58
کرمانشاه_مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: برای ۱۶۰۰ رقبه وقفی در کرمانشاه سند مالکیت صادر می‌شود.
كرمانشاه،استان،موقوفه

حجت الاسلام آیت عباسیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۱۸۶۷ موقوفه در سطح استان وجود دارد که از این تعداد ۳۷۴ موقوفه منفعتی و دارای درآمد و ۱۴۹۳ موقوفه نیز انتفاعی نظیر مساجد و حسینیه‌ها هستند.
وی با بیان اینکه از این تعداد موقوفه انتقاعی ۱۱۹۷ موقوفه مسجد و ۲۶۹ موقوفه نیز حسینیه است، افزود: تعداد رقبات موجود در سطح استان بیش از ۴۹ هزار مورد است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال سنددار شدن ۱۶۰۰ رقبه در استان کرمانشاه در دست اقدام است که از این تعداد تاکنون برای ۸۷۰ رقبه تقاضای ثبت سند شده است.
به گفته حجت‌الاسلام عباسیان، از ابتدای سال‌جاری در دادگاه های برگزار شده ۷۷ رای به نفع موقوفات استان کرمانشاه صادر شده است.