خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گاف مدیران استقلال در پرداخت مطالبات بودوروف

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 26 اسفند 1399 - 09:41
با وجود پرداخت طلب بودوروف، پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال همچنان بسته است.
باشگاه،حساب،استقلال،واريز،مسدود

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، باشگاه استقلال بابت شکایت بودوروف مدافع اسبق این تیم با پنجره بسته رو به رو شد تا در نهایت مدیریت باشگاه طی ۲ روز گذشته رقم ۱۳۱ هزار یورو را به حساب این بازیکن واریز کرد.
البته واریزی استقلالی‌ها به در بسته خورد چرا که حساب بانکی بودوروف مسدود بود و مدیر عامل باشگاه استقلال که در راس این باشگاه قرار دارد باید دقت لازم را به کار می‌برد که این مبلغ را به حساب مسدود یک بازیکن واریز نکند.
به هر حال باشگاه استقلال تا ۲۸ اسفند فرصت دارد تا دوباره با این پول را به حساب دیگر بودوروف واریز کند و در نهایت با تایید فیفا پنجره آبی‌ها باز شود.
باشگاه استقلال درحالی که با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کند مجبور است به دلیل غفلت مدیران خود، ۲ مرتبه مطالبات بودوروف را پرداخت کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/