ثبت ۳ فوتی جدید کرونایی در قزوین در ۲۴ ساعت گذشته
در ۲۴ ساعت گذشته (دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان قزوین شناسایی و ۲۸ نفر نیز در این مدت بستری شدند و سه فوتی با علائم قطعی کرونا گزارش شد.

ایسنا/قزوین در ۲۴ ساعت گذشته (دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان قزوین شناسایی و ۲۸ نفر نیز در این مدت بستری شدند و سه فوتی با علائم قطعی کرونا گزارش شد.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در ۲۴ ساعت گذشته (دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان قزوین شناسایی و ۲۸ نفر نیز در این مدت بستری شدند.
با احتساب این تعداد بستریها، کل بیماران بستری در سطح بیمارستانهای استان قزوین به ۲۰۵ نفر رسید، ۲۹ نفر از بیماران نیز در این مدت از بیمارستان ترخیص شدهاند.
همچنین در ۲۴ ساعت گذشته تعداد بیماران بدحال و متصل به دستگاههای کمک تنفسی ۲۰ نفر بوده و سه فوتی با علائم قطعی کرونا گزارش شد.
گفتنی است با اضافه شدن سه نفر فوتی جدید، تعداد کل فوتیهای استان قزوین از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۳۳۸ نفر و تعداد کل بستریها نیز در این مدت ۱۸ هزار و ۴۴۴ نفر بوده است.
انتهای پیام