خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نساجی مازندران ۶۳ میلیارد تومان بدهی معوق دارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 اسفند 1399 - 17:19
قائمشهر- فرماندار قائمشهر با اشاره به بدهی های معوق کارخانه نساجی رقم آن را ۶۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این کارخانه بدهی جاری ندارد.
كارخانه،تومان،نساجي،آينده،ماه

یحیی یوسف‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت کارخانه نساجی شماره ۳، گفت: با توجه به اینکه این کارخانه از لحاظ مباحث مدیریتی با چالش مواجه بوده، در حال حاضر با تصمیم شورای اداری استان و شهرستان با وجود ۵۰۰ کارگر در دو خط بافندگی و ریسندگی در حال فعالیت است.
وی در خصوص تعیین تکلیف در خصوص هیئت مدیره کارخانه نساجی، عنوان کرد: مقرر شد ظرف دو ماه آینده برای ساماندهی این موضوع، هیئت داوری تشکیل شود.
فرماندار قائم‌شهر، تصریح کرد: مقرر شد ظرف شش ماه آینده خط رنگرزی کارخانه نساجی شماره ۳ راه‌اندازی شود که پیش‌بینی می‌شود این موضوع تا دو ماه آینده محقق شود.
یوسف‌پور به بدهی‌های معوقه کارخانه اشاره کرد، و گفت: این کارخانه حدود ۲۲ میلیارد تومان به بانک ملی، ۲۰ میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی، ۱۴ میلیارد تومان به امور مالیاتی و ۷ میلیارد تومان به اداره برق بدهکار است.
وی افزود: در دو سال اخیر این شرکت هیچ گونه بدهی جاری نداشته و حقوق کارگران هم به موقع پرداخت می‌شود.