خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک 80 میلیون پوندی یک شرکت انگلیسی به القاعده در افغانستان و پاکستان

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 14:30
اسناد فاش شده نشان می‌دهد که یک شرکت انگلیسی برای ایجاد مدارس و کمپ‌های آموزشی حدود 80 میلیون پوند به گروه تروریستی القاعده در افغانستان و پاکستان کمک کرده است.
شركت،ساندي،تايمز،انگليسي،پاكستان،انگليس،ارتباط

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ساندی تایمز» چاپ انگلیس فاش کرد که یک شرکت لندنی ضمن نقض قوانین مالیاتی یک درصد از عایدات خود را به کمک به القاعده در افغانستان و پاکستان هزینه می‌کرد.
براساس این گزارش، مجموع کمک‌ها که نزدیک به 80 میلیون پوند تخمین زده شده است هزینه ساخت مدارس، پایگاه‌های آموزشی و دیگر فعالیت‌ها برای این گروه تروریستی می‌شد.
ساندی تایمز افزود: تحقیقات سازمان اطلاعات داخلی انگلیس (ام آی 5) نشان می‌دهد که برخی از این پول‌ها به اقامتگاه «اسامه بن لادن» در پاکستان پیش از حمله آمریکا به این ماکن در سال 2011 فرستاده می‌شد.
این گروه از مردان انگلیسی تشکیل شده که اصالتاً آسیایی هستند اما به دلیل دستور دادگاه از افشای نام آن‌ها خودداری می‌شود.
گزارش‌ها همچنین نشان می‌دهد که اعضای این شرکت در چندین نهاد دولتی انگلیسی نیز نفوذ کرده و با برخی سیاسیون نیز در ارتباط بودند.
ساندی تایمز بدون نام بردن از از این شرکت خصوصی همچنین نوشت که این شرکت ارتباط نزدیک با بمب‌گذاری لندن دارد که منجر به کشته شدن 52 نفر شد.
انتهای پیام/.
ما را در فیسبوک، توییتر و تلگرام دنبال کنید.