خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیلم‌های اکران نوروز مشخص شدند/ نمایش فیلم‌های کیمیایی، نیک‌نژاد و فرح‌بخش

فارس | برگزیده | یکشنبه، 24 اسفند 1399 - 17:14
فیلم‌های «خون شد»، «لاله» و «تکخال» در اکران نوروزی 1400 جای گرفتند و دو فیلم دیگر هم به اکران نوروزی اضافه می‌شوند.
اكران،فيلم،نوروزي،بليت،كارگرداني،تومان،قيمت،لاله

فیلم‌های «خون شد»، «لاله» و «تکخال» در اکران نوروزی 1400 جای گرفتند و دو فیلم دیگر هم به اکران نوروزی اضافه می‌شوند.
مرتضی شایسته دبیر و سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفت و گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس درباره اکران نوروزی سال ۱۴۰۰ گفت: برای اکران نوروزی تلاش کردیم تنوع ژانر را در نظر بگیریم تا مخاطب با هر سلیقه ای بتواند در ایام تعطیلات از سینما بهره ببرد.
سینماها همانطور که پیش تر هم در جشنواره فیلم فجر شاهد بودیم مکانی امن برای مخاطبان است و می تواند اوقات فراغت مخاطبان را به خوبی پر کند.
در جلسه شورای صنفی نمایش (۲۴ اسفندماه) تصمیم بر این شد تا فیلم های «خون شد» به کارگردانی مسعود کیمیایی، «تک خال » به کارگردانی و « لاله» به کارگردانی اسدالله نیک نژاد اکران شود.
این سه فیلم در میان آثاری که تقاضای اکران در ایام نوروز داشتند احساس شد می توانند مخاطب را با خود همراه کنند دو فیلم دیگر به اکران اضافه می شودکه به دلیل این که صاحبان آثار قصد داشتند نام فیلم ها دا تغییر دهند فردا اعلام خواهد شد.
وی ادامه داد: در جلسه امروز پیشنهادی که پیش تر درباره قیمت بلیت داده شده بود توسط رئیس سازمان سینمایی تایید شد .
قیمت بلیت در سینماهای پردیس 30 هزار تومان، سالن های ممتاز 25 هزار تومان و سالن های درجه یک با قیمت 20 هزار تومان بلیت فروشی داشته باشند.
انتهای پیام/