خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان ۹۳ هزار مسافر نوروزی در ستاد اسکان فرهنگیان گیلان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 12:59
رشت- مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به پیش بینی ۲۷۰۰ کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی، گفت: بیش از ۹۳ هزار مسافر در این اماکن اسکان داشتند.
اسكان،فرهنگي،ستاد،گيلان،مسافر

نادر جهان آرای در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اسکان مسافران نوروزی اعم از فرهنگی و غیر فرهنگی در ستاد اسکان فرهنگیان استان گیلان، اظهار کرد: اسکان مسافران نوروزی که به صورت اینترنتی و حضوری امکان اقامتی در نظر گرفته شده در این ستاد را رزرو کرده بودند از ۲۸ اسفند سال گذشته آغاز و تا پایان ساعت امروز ادامه دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۹۳ هزار مسافر اعم از فرهنگی و غیر فرهنگی در این ستاد اسکان یافته‌اند، افزود: این تعداد مسافر در بیش از دو هزار و ۷۰۰ کلاس درس در قالب ۳۴۰ مدرسه و ۹ مرکز اقامتی و رفاهی اسکان یافتند.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در ادامه با اشاره به اینکه این تعداد مسافر در قالب ۲۵ هزار و ۹۹۶ خانواده فرهنگی بوده است، گفت: تمهیدات لازم برای رفاه حال مسافران در این اماکن مدنظر گرفته است.
گفتنی است نوروز گذشته ۳۶ هزار و ۳۱۲ خانوار به تعداد ۱۳۰ هزار و ۷۲۴ نفر از خدمات مراکز تحت پوشش ستاد اسکان آموزش و پرورش استان گیلان بهره مند شدند.