خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محور حمیل به ایلام مسدود شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 12:50
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: محور حمیل به ایلام به دلیل ریزش کوه مسدود شده است.
محور،استان،كليايي،سنقر،راهداري،كرمي،ريزش،مسدود

فریبرز کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به اینکه محور حمیل به ایلام به دلیل ریزش کوه مسدود شده است محور جایگزین اسلام‌آباد غرب - قلاجه - ایوان برای آن در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه سایر محورهای اصلی، شریانی و فرعی استان باز است عنوان کرد: تعدادی از راه‌های روستایی به‌ویژه در منطقه اورامانات، سنقر و کلیایی و کوزران مسدود است که با توجه به حجم بالای بارش‌ها اولویت بازگشایی با محورهای اصلی، فرعی و شریانی بود و در مرحله بعد به راه‌های روستایی پرداخته می‌شود.
کرمی با بیان اینکه از زمان آغاز بارش‌ها 100 مورد ریزش کوه در سطح شهرستان‌ها رخ داده است گفت: نیروهای راهداری به طور مستمر در حال بازگشایی و پاکسازی جاده هستند و غیر از محور حمیل به ایلام هیچ راهی بر اثر ریزش کوه مسدود نشده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه افزود: تعدادی از روستاها در محاصره سیل قرار دارند و آبراه‌ها و رودخانه‌ها طغیان کرده‌اند اما تاکنون آمار دقیقی از میزان خسارت به پل‌ها و انسداد راه های روستایی گزارش نشده است.
کرمی با اشاره به اینکه بارش باران اکنون از سمت نیمه مرکزی به سمت شرق استان ادامه دارد و در اورامانات و سرپل‌ذهاب به صورت پراکنده است افزود: در محور سنقر و کلیایی و گردنه بیدسرخ به سمت اسدآباد بارش سنگین برف وجود دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با بیان اینکه گردنه مله‌ماس در سنقر و کلیایی باز است عنوان کرد: رانندگان در صورت امکان از ترددهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت ضرورت تردد در گردنه‌های بیدسرخ و مله‌ماس تنها با زنجیرچرخ امکان‌پذیر است.
انتهای پیام /ح