خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان تولیدات صنعتی را متحول می‌کند

مهر | سیاسی | یکشنبه، 24 اسفند 1399 - 12:22
رئیس‌جمهور گفت: طرح انتقال آب خلیج فارس یک تحول بسیار بزرگ برای شرق کشور و تحول بزرگی برای تولیدات صنعتی به ویژه در تولید مس به وجود می‌آورد.
آب،تحول،افتتاح،خليج،بزرگي،فارس،انتقال،طرح،عمان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در آیین بهره برداری از طرح های ملی وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از استماع گزارش‌های ارائه شده از سوی اردشیر سعد محمدی سرپرست معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: فاز دوم خط اول انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان، طرح بزرگی است که اولین فاز آن در آبان ماه افتتاح شد و ادامه دارد و ان شاءالله در سال‌های آینده هم خطوط دیگر آن افتتاح شود.
وی عنوان کرد: این طرح یک تحول بسیار بزرگ برای شرق کشور و تحول بزرگی برای تولیدات صنعتی به ویژه در تولید مس به وجود می‌آورد که هم تحول برای کشور و هم برای استان و هم برای مردم رفسنجان است.
رئیس‌جمهور ادامه داد: در انتقال آب از جنوب به شمال که البته مرحوم رفسنجانی بسیار امید داشت که طرح بزرگتری باشد تا خلیج فارس را به دریای عمان متصل کند، اما به یک شکل دیگری در این دولت اجرایی و عملیاتی شد.
روحانی گفت: از سال ۹۴ تا امروز کار بزرگی انجام گرفت و امروز شاهد هستیم آب دریای خلیج فارس و عمان از استان کرمان به یزد می رسد و آبی که به آنجا منتقل می شود مقداری هم بیشتر است و می تواند به مصرف های مورد نیاز دیگر برسد.
البته اساس این آب برای تحول صنعتی و با سرمایه گذاری شرکت های بزرگ معدنی انجام می گیرد.
امیدواریم این خط انتقال آب موجب تحول بزرگ نه برای استان ها بلکه برای تاریخ شرق ایران باشد.
وی با بیان اینکه امروز کار بزرگی برای انتقال آب از دریای عمان و خلیج فارس به شهر اصفهان و خراسان جنوبی و خراسان رضوی انجام می‌گیرد، گفت: حدود ۳۰ درصد این خط از پیش آغاز شده است اما طرحی است که باید در طول ۴ تا پنج سال با تلاش به افتتاح برسد؛ ان‌شاءالله در دولت سیزدهم به افتتاح برسد.
طرحی که آرزوی سال‌های قبل مردم خراسان و اصفهان بود که آب پایداری برای توسعه صنایع آنها در اختیارشان قرار گیرد.
ادامه دارد...