خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲ فروردین نقطه عطف تاریخ انقلاب اسلامی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 12:40
اردبیل - استاندار اردبیل در پیامی روز ۱۲ فروردین را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و روزتجلی عظمت و اراده ملت عزیز ایران دانست.
امام،روز،اسلامي،يوم،كاظم،فروردين،شهادت،حضرت

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر بهنام‌جو به مناسب فرارسیدن ۱۲ فروردین در پیامی با گرامیداشت این روز بزرگ تصریح کرد: یوم الله ۱۲ فروردین، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و روز تجلی عظمت و اراده ملت عزیز ایران است که با لبیک گویی به ندای حضرت امام راحل (ره) و خلق حماسه‌ای بی بدیل، به تثبیت نظام مقدس جمهوری رأی مثبت دادند.
وی افزود: امسال که این مناسبت بزرگ با سالروز شهادت اسوه صبر و استقامت؛ حضرت امام موسی کاظم (ع) مقارن گردیده، ضمن تسلیت یوم شهادت آن امام همام، روز جمهوری اسلامی را گرامی می‌داریم.
استاندار اردبیل یادآور شد: امیدواریم با عنایات پروردگار متعال؛ بهره مندی از سیره تابناک امام کاظم (ع) و دعای مردم ولایی استان؛ بتوانیم همگام با خدمت گزاران صدیق نظام اسلامی در دولت تدبیر و امید، در اجرای منویات مقام معظم رهبری، خصوصاً محقق ساختن رونق تولید و نیز استفاده از تمامی ظرفیت‌ها جهت توسعه و تعالی روزافزون استان، گام‌های بزرگ و پرتوانی برداریم.