خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روستای قرآنی در جزیره قشم انتخاب می شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 اسفند 1399 - 09:40
قشم - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم از اجرای طرح کشوری انتخاب روستای قرآنی با هدف الگوسازی و جهت ‌دهی فعالیت ‌های قرآن و عترت در روستاهای کشور درجزیره قشم خبر داد.
طرح،gov،عترت،ir،مهلت،روستاي،نشاني

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کمساری گفت: توسعه و ترویج و جریان سازی فرهنگ قرآن و عترت در اقشار مختلف جامعه و تقویت هویت دینی و شبکه سازی فعالیت های قرآن و عترت در مناطق روستایی کشور از دیگراهداف این طرح کشوری است.
وی با اشاره به اینکه فراخوان این طرح درسایت وزارت ارشاد به نشانی ayat.farhang.gov.ir قابل مشاهده است، آخرین مهلت برای شرکت روستاییان در این طرح را ۲۵ اسفندماه جاری اعلام کرد و افزود: دهیاران روستاهای قشم می توانند با مراجعه به این سایت طبق شاخص های اعلام شده، روستای خود را برای انتخاب دراین طرح نامزد کنند.
گفتنی است شاخص‌های عمومی در انتخاب روستای قرآنی در این طرح شامل شهدا و ایثارگران روستا‏، علما و نخبگان فرهنگی و دینی، مساجد و حسینیه فعال، کتابخانه فعال و آثارعلمی منتشر شده توسط اهالی روستا و شاخص‌های تخصصی نیز در سه دسته شامل «آموزشی و پژوهشی»، «تبلیغی و ترویجی» و «کیفی» هستند.
مهلت ثبت نام دراین طرح تا ۲۵ اسفند ماه ۹۹ است و علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی ayat.farhang.gov.ir مراجعه کنند.