خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت یک فوتی جدید کرونایی در قزوین در ۲۴ ساعت گذشته

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 24 اسفند 1399 - 08:54
در ۲۴ ساعت گذشته (شنبه ۲۳ اسفند ۹۹)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان قزوین شناسایی و ۲۳ نفر نیز در این مدت بستری شدند و یک فوتی با علائم قطعی کرونا گزارش شد.
نفر،قزوين،قطعي

ایسنا/قزوین در ۲۴ ساعت گذشته (شنبه ۲۳ اسفند ۹۹)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان قزوین شناسایی و ۲۳ نفر نیز در این مدت بستری شدند و یک فوتی با علائم قطعی کرونا گزارش شد.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در ۲۴ ساعت گذشته (شنبه ۲۳ اسفند ۹۹)، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در استان قزوین شناسایی و ۲۳ نفر نیز در این مدت بستری شدند.
با احتساب این تعداد بستری‌ها، کل بیماران بستری در سطح بیمارستان‌های استان قزوین به ۲۰۷ نفر رسید، ۱۷ نفر از بیماران نیز در این مدت از بیمارستان ترخیص شده‌اند.
همچنین در ۲۴ ساعت گذشته تعداد بیماران بدحال و متصل به دستگاه‌های کمک تنفسی ۲۵ نفر بوده و یک فوتی با علائم قطعی کرونا گزارش شد.
گفتنی است با اضافه شدن یک نفر فوتی جدید، تعداد کل فوتی‌های استان قزوین از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۳۳۳ نفر و تعداد کل بستری‌ها نیز در این مدت ۱۸ هزار و ۳۸۸ نفر بوده است.
انتهای پیام