خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت ۳۰ هزار حامی از ایتام و محسنین لرستان

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 24 اسفند 1399 - 00:30
مدیرکل کمیته امداد لرستان گفت: در حال حاضر نزدیک به ۳۰ هزار حامی از ایتام و فرزندان محسنین استان حمایت می‌کنند. ‌
امداد،سيل،كميته،محسنين،تعميرات،مسكن،فارساني

ایسنا/لرستان مدیرکل کمیته امداد لرستان گفت: در حال حاضر نزدیک به ۳۰ هزار حامی از ایتام و فرزندان محسنین استان حمایت می‌کنند.

جاسم محمدی فارسانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: یکی‌از برنامه‌های روتین کمیته امداد در حوزه مسکن بوده و ساخت، تعمیرات و ‌کارهایی که در این حوزه انجام می‌شود جز اولویت‌های کاری ماست.

وی با اشاره به این‌که سال گذشته یک اتفاق بزرگ برای ما افتاد و سیل ۹۸ منشاء خیر و برکت برای مددجویان ما بود، عنوان کرد: ما در ابتدای سیل ‌به مددجویان خود گفتیم که نگران مسائل مربوط به امداد نباشند.
محمدی فارسانی عنوان کرد:ما اگر می‌خواستیم مانند برنامه روتین خود کار کنیم با همه تلاش‌ها و احتساب مسکن مهر در سال چیزی بیشتر از ۲۵۰ واحد مسکونی نمی‌توانستیم تحویل بدهیم، اما ‌از محل سیل و با کمک خیرین و مجموعه امداد چیزی بالغ‌بر ۳۲۰۰ مسکن فقط در بحث احداث ‌و ۲۹۵۰ فقره تعمیرات داشتیم که مرداد ماه همان سال تعمیرات انجام شد و بخش اعظمی از ‌احداث برای امسال باقی مانده بود.

مدیرکل کمیته امداد لرستان افزود: طی دهه فجر امسال ۳۱۱۳ واحد مسکونی را برای مددجویان در شهر و روستا افتتاح کردیم که از این ‌تعداد ۲۴۴۰ واحد مربوط به سیل بود که احداثی‌های مربوط به سیل تا پایان اسفندماه به اتمام خواهد ‌رسید.

وی تأکید کرد: درمجموع برای امسال در بحث تعمیرات، احداث سرویس بهداشتی و مسکن در مجموع ۵۱۳۴ ‌مورد داشتیم.

محمدی فارسانی با اشاره به این‌که شعار کمیته امداد در سال ۱۴۰۰ این است که هیچ فرزند یتیم و محسنین بدون حامی باقی نماند، تصریح کرد: در ‌حال حاضر بیش از ۱۱۵۰۰ فرزند یتیم و بچه‌های محسنین در استان داریم که خواهش داریم همه ‌کمک کنند که در سال آینده خدمات خوبی را برای این ایتام داشته باشیم.
مدیرکل کمیته امداد لرستان بیان کرد: در حال حاضر نزدیک به ۳۰ هزار حامی از ایتام و فرزندان محسنین ما حمایت می‌کنند.

انتهای پیام