خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام وضعیت بحرانی در دورود لرستان

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 12:04
نماینده ویژه استاندار لرستان در دورود با بیان اینکه هم‌اکنون وضعیت این شهرستان بحرانی است، گفت: سد «مروک» سرریز و بخشی از رودخانه «تیره» در مرکز شهر طغیان کرده است.
دورود،شهرستان،ساعات،سد

به گزارش مشرق، محمدرضا صفی‌خانی امروز از سرریز شدن سد «مروک» این شهرستان خبر داد و افزود: از دقایقی پیش شاهد سر ریز شدن سد «مروک» دورود هستیم.
وی خاطرنشان کرد: دبی رودخانه مرکز شهر به طور کامل پر شده، به‌گونه‌ای که به 400 مترمکعب بر ثانیه رسیده و بخشی از آن طغیان کرده است.
نماینده ویژه استاندار لرستان در دورود با بیان اینکه هم‌اکنون وضعیت این شهرستان بحرانی است، افزود: در حال حاضر شاهد بارش شدید باران و برف در دورود هستیم و طی ساعات آینده مشکلات حادتر می‌شود.
صفی‌خانی با اشاره به بروز سیلاب و ورود آب به سطح شهر دورود در ساعات پیش‌رو گفت: اقدامات پیشگیرانه اگر چه انجام گرفته اما شدت بارندگی‌ها بسیار بالا است.
وی از تمام تلاش‌ها برای بروز کمترین آسیب جانی در شهرستان دورود خبر داد.