خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جامع سلامت نوروزی در کرمان اجرا می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 اسفند 1399 - 18:41
کرمان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از اجرای طرح جامع سلامت نوروزی در کرمان خبر داد.
كرمان،كرونا،طرح،سليماني،شهيد،بستري،علوم،پزشكي،استان

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا رشیدی‌نژاد ظهر شنبه در ستاد استانی مدیریت کرونا بیان داشت: در ادامه گام چهارم مبارزه با کرونا تفاهم‌نامه‌ای بین بسیج و وزارت بهداشت در خصوص تقویت طرح شهید سلیمانی مقابله با کرونا امضا شده است.
وی افزود: لزوم بیماریابی و شناسایی زودرس و درمان به‌موقع افراد بیمار از اهداف اصلی طرح شهید سلیمانی برای مقابله با کرونا است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: همدلی بسیار خوبی در استان کرمان در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی وجود داشته گرچه کرمان به لحاظ رسمی و ابلاغی در این طرح مکلف نیست اما به لحاظ عملکردی خود را مقید به تقویت و انجام این طرح می‌داند لذا طرح شهید سلیمانی تا پایان فروردین ماه در کرمان اجرا خواهد شد تا از پیش آمدن بحران در ایام نوروز پیشگیری شود.
وی اذعان داشت: اگر چه در ایام تعطیلات نوروز مسافرت وجود ندارد اما امسال برنامه جامع سلامت نوروزی در استان اجرا خواهد شد.
همچنین قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این جلسه یادآور شد: در هفته گذشته بستری بیماران مبتلا به کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچون هفته قبل از آن بوده و تغییر زیادی در این رابطه نداشتیم.
حسین صافی‌زاده افزود: در حوزه دانشگاه‌های بم، رفسنجان و جیرفت نسبت به هفته گذشته افزایش اندکی داشتیم ضمن اینکه در شهرستان سیرجان موارد بستری رو به کاهش است و شیب ملایمی را طی می‌کند.
وی گفت: در مجموع روند شیوع کرونا در استان کرمان به تثبیت رسیده و تاکنون به سمت پیک بیماری نرفته‌ایم ضمن اینکه در شهرستان سیرجان نیز شاهد کاهش شیوع بیماری و ابتلاء و بستری هستیم.