خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صعود صنعت نفت با گلباران داماش

مشرق | ورزشی | شنبه، 23 اسفند 1399 - 17:42
صنعت نفت آبادان با برتری چهار گله مقابل داماش پارسه تهران به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی راه پیدا کرد.
داماش،دروازه،دقيقه،پنالتي،توپ،ديدار،تيم

به گزارش مشرق، دیدار دو تیم صنعت نفت آبادان و داماش پارسه تهران در قالب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی از ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه در ورزشگاه تختی آبادان برگزار شد که این دیدار در نهایت با برتری چهار بر صفر به پایان رسید.
رضا خالقی فر در سومین دقیقه از وقت‌های تلف شده نیمه اول روی پاس حسن بیت سعید دروازه داماش را باز کرد و تیمش را پیش انداخت.
در دقیقه ۶۱، توپ به دست مدافع داماش برخورد کرد و داور اعلام پنالتی کرد.
در ادامه طالب ریکانی پشت ضربه پنالتی قرار گرفت و توپ را وارد دروازه تیم میهمان کرد.
در دقیقه ۶۷، رحیم زهیوی پس از ورود به زمین روی اشتباه دروازبان داماش، توپ را از او گرفت و وارد دروازه حریف کرد تا نفتی‌ها با سه گل از حریف پیش بیفتند.
در دقیقه ۷۶، بهمن عرب دروازبان داماش پس از تکل روی پای حسین ساکی از زمین بازی اخراج شد و داور بازی برای نفتی‌ها پنالتی اعلام کرد.
پس از اخراج عرب، قربانپور مهاجم داماش درون دروازه نفتی‌ها ایستاد.
در ادامه رحیم زهیوی از روی نقطه پنالتی دروازه داماش را باز کرد و خود را دو گله و تیمش را ۴ گله کرد.
این دیدار در نهایت با همین نتیجه به پایان رسید تا شاگردان سید سیروس پورموسوی به عنوان آخرین تیم به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی راه پیدا کنند.