خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش صنایع پتروشیمی برای تولید تجهیزات پزشکی/ایران در ساخت سرنگ انسولین خودکفا می‌شود؟

فارس | اقتصادی | شنبه، 23 اسفند 1399 - 17:32
پتروشیمی شازند برای نخستین بار در جهان، موفق به ثبت اختراع فرآیند تولید پلی‌پروپیلن گرید رندوم کوپلیمر و محصول آن در فناوری بازل برای استفاده در ساخت سیلندر سرنگ انسولین و سرنگ سه تکه شد.
گريد،توليد،شازند،سرنگ،اختراع،فرآيند،پتروشيمي،محصول،ثبت

پتروشیمی شازند برای نخستین بار در جهان، موفق به ثبت اختراع فرآیند تولید پلی‌پروپیلن گرید رندوم کوپلیمر و محصول آن در فناوری بازل برای استفاده در ساخت سیلندر سرنگ انسولین و سرنگ سه تکه شد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شرکت پتروشیمی شازند، متخصصان و مخترعان پتروشیمی شازند برای نخستین بار در جهان، موفق به ثبت اختراع فرآیند تولید پلی‌پروپیلن گرید رندوم کوپلیمر و محصول آن برای استفاده در ساخت سیلندر سرنگ انسولین و سرنگ سه تکه شدند.
روزانه به‌طور میانگین حدود ۲ میلیون سرنگ انسولین در کشور مصرف می‌شود که در گذشته ماده اولیه تولید این نوع سرنگ‌ها، از پلی‌پروپیلن گرید J801 شرکت HYOSUNG کشور کره جنوبی استفاده می‌شد.
سالانه حدود ۵ هزار تن از این گرید وارد کشور می‌شد که به‌دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران، واردات گرید یادشده متوقف و از این بابت مشکلاتی متوجه بخش سلامت جامعه شد.
محققان و متخصصان شرکت پتروشیمی شازند همسو با مسئولیت‌های اجتماعی، برای حل این مشکل بزرگ که تأثیر مستقیمی بر سلامت جامعه و حفظ جان هم‌میهنانمان داشت، با تشکیل گروهی پژوهشی در واحد پلی‌پروپیلن شازند، مطالعات و بررسی‌های خود را برای امکان‌سنجی تولید این نوع گرید در واحد صنعتی آغاز کردند.
پس از انجام فرآیند مهندسی معکوس و شناسایی مواد افزودنی نمونه گرید خارجی، تولید نمونه آزمایشگاهی آن در اواخر سال ۱۳۹۷ و با عنوان ARP801 در این شرکت محقق شد که مورد توجه و استقبال مشتریان قرار گرفت.
با توجه به اینکه تولید پلی‌پروپیلن گرید رندوم کوپلیمر و محصول آن در فناوری بازل برای نخستین بار در جهان صورت پذیرفته است، فرآیند تولید و محصول تولیدی آن به‌عنوان ثبت اختراع، به شماره ثبت اختراع ۱۰۳۰۴۳ مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۵ و طبقه بین‌المللی C08F 10/00; C08F 110/06;C08F 210/06 با موفقیت به تأیید مسئولان رسید.
شایان ذکر است، اکنون توسعه این گرید به‌منظور تولید سرنگ‌های دوتکه در حال پیگیری است و در آینده‌ای نزدیک، گرید مخصوص سرنگ‌های دوتکه نیز تولید و روانه بازار داخلی می‌شود.
انتهای پیام/ب