خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نصب ۱۲ المان مناسبتی در ایام نوروز در شهر قم

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 23 اسفند 1399 - 14:13
سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم از نصب 12 المان مناسبتی در ایام نوروز در شهر قم خبر داد و گفت: 35 المان ثابت و موقت شهری تا ایام نوروز بازسازی و نصب می‌شود
بازسازي،شهر،المان،زيباسازي،قم،شهرداري،نوروز

ایسنا/قم سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم از نصب 12 المان مناسبتی در ایام نوروز در شهر قم خبر داد و گفت: 35 المان ثابت و موقت شهری تا ایام نوروز بازسازی و نصب می‌شود
سید محمد موسوی منش در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اهمیت زیباسازی شهر در ایجاد نشاط اجتماعی و سرزندگی، اظهار داشت: یکی از اقداماتی که سازمان زیباسازی در راستای استقبال از بهار و افزایش نشاط و سرزندگی اجتماعی در دستور کار قرار داده، موضوع خانه‌تکانی عید است.
سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم احیاء و بازسازی المان‌های سطح شهر را موردتوجه قرارداد و افزود: یکی از اقداماتی که ذیل خانه‌تکانی عید پیش‌بینی‌شده موضوع احیاء و بازسازی المان‌های سطح شهر بوده که در سال‌های گذشته ساخته و به بازسازی نیاز دارد.
موسوی منش نحو اجرای کار را تشریح کرد و گفت: المان‌هایی که در سطح شهر به‌صورت ثابت جانمایی شده در محل بازسازی و المان‌های موقت در محل کارگاه احیا و بازسازی می‌شود.
وی تعداد المان‌های در حال بازسازی را ۳۵ المان اعلام و بیان کرد: المان میدان شهید زین‌الدین، میدان شهرداری و سایر المان‌های ثابت و موقت به‌مرور بازسازی و تا ایام نوروز نصب می‌شود.
سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم از نصب ۱۲ المان مناسبتی در نوروز ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: المان‌های مناسبتی باهدف استقبال از بهار در ورودی‌های شهر و میدان‌های اصلی و پرتردد جانمایی می‌شود.
موسوی منش یکی از هدف اجرای جشنواره‌های بهاری را آوردن رنگ‌های شاد و جذاب در محیط شهری دانست و تأکید کرد: یکی از دغدغه‌های مهم شهرداری قم ایجاد نشاط و سرزندگی اجتماعی بوده که از زمان شیوع ویروس کرونا این مهم اهمیت بیشتری پیداکرده است.
انتهای پیام