خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت یک داعشی در انگلیس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 23 اسفند 1399 - 14:06
انگلیس از بازداشت عنصر «بسیار خطرناک» داعش که قصد اجرای حمله انتحاری را داشت، خبر داد.
پليس،دستگير،انگليس،حمله

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از المعلومه، پلیس انگلیس اعلام کرد شخصی را دستگیر کرده که آهنگ‌های زیادی را در تجلیل از گروه جنایتکار داعش تولید کرده است.
پلیس گفت مردی را که دستگیر کرده است از سازمان تروریستی داعش حمایت می‌کرده و برنامه داشته است تا در انگلیس حمله انتحاری انجام دهد.
در این گزارش آمده است که ابوصهیب ۲۷ ساله از طریق اینترنت برای آماده سازی حمله‌اش درخواست سلاح، تجهیزات و لباس کرد و پس از درخواست او برای خرید شمشیری بزرگ، در یک عملیات مسلحانه پلیس دستگیر شد.
ریچارد اسمیت، رئیس پلیس انگلیس اعلام کرد: متهم در خلال ماه‌های گذشته درحال جمع‌آوری مهمات برای حمله انتحاری بود.
او فردی فوق العاده خطرناک است، اما ما قبل از اینکه او بتواند حمله را انجام دهد موفق به مداخله و دستگیری او شدیم.
انتهای پیام/