خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتخاری تاریخی برای اهلی قرآن قم/ بالاخره رتبه اول قرآنی کشور به دو جوان قمی رسید

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | شنبه، 23 اسفند 1399 - 13:20
دو نماینده استان قم در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم موفق به کسب رتبه نخست این مسابقات شدند.
مسابقات،قرآن،موفق،قرائت

ایسنا/قم دو نماینده استان قم در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم موفق به کسب رتبه نخست این مسابقات شدند.
برای نخستین بار دو نفر از نمایندگان استان قم در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم موفق به کسب رتبه اول این مسابقات شدند.
بر اساس این گزارش، در سی و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران و در رشته قرائت، سید حمیدرضا مقدسی حائز رتبه نخست شد.
همچنین در چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی طلاب جهان اسلام نیز مهدی فروغی موفق شد در رشته قرائت و تفسیر به مقام نخست دست یابد.
در سالهای گذشته به رغم اینکه استان قم در زمینه قرائت قرآن همیشه قاریان خوبی داشته است ولی هیچگاه موفق به این عنوان نشده بود.
انتهای پیام