خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار: شمارش معکوس برای سرریز مروک آغاز شد

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 11:36
سرپرست فرمانداری دورود گفت: با تداوم بارش‌ها و بارش شدید باران و برف، سد مروک در آستانه سرریز شدن است.
دورود،ترك،سرريز،فرمانداري،سرپرست

سرپرست فرمانداری دورود گفت: با تداوم بارش‌ها و بارش شدید باران و برف، سد مروک در آستانه سرریز شدن است.
فریبا بهاری دقایقی قبل در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، اظهار کرد: همچنین رودخانه تیره‌روده دورود در آستانه سر ریز شدن قرار دارد.
وی خاطر نشان کرد: با اطلاع‌رسانی‌های گسترده و همه جانبه تاکنون ۷۰ تا ۸۰ درصد مردم شهر و مناطق روستایی در معرض خطر خانه‌های خود را ترک کرده و به نقاط امن رفته‌اند.
سرپرست فرمانداری دورود از آخرین اطلاع‌رسانی‌ها به مردم مبنی بر ترک خانه‌هایشان خبر و ادامه داد: صبح امروز بار دیگر به صورت حضوری و خانه و خانه در محلات در معرض خطر حضور یافته و مردم را بار دیگر آگاه کرده‌ایم.
بهاری با اشاره به امتناع برخی شهروندان از ترک منازل خود تاکید کرد: با این وجود از همه ابزارهای اطلاع‌رسانی برای هدایت همه مردم مناطق در معرض خطر استفاده کرده و می‌کنیم.
وی تصریح کرد: افرادی که خانه‌های خود را ترک کرده‌اند، در مناطق و محل‌های اسکان موقت اسکان داده شده‌اند و مشکلی در خصوص فضای لازم برای این منظور نداریم.
سرپرست فرمانداری دورود با اشاره به آغاز شمارش معکوس برای سرریز سد مروک اظهار کرد: همچنین رودخانه تیره‌رود این شهرستان نیز در آستانه سرریز شدن قرار دارد.
انتهای پیام/۸۵۰۱۲