خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسدود شدن خیابان‌های اهواز راهکار مقابله با کرونا نیست

مهر | سیاسی، استان‌ها | شنبه، 23 اسفند 1399 - 09:15
اهواز- رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با تأکید بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط شهروندان و حضور نداشتن در تجمع‌ها گفت: مسدود شدن خیابان‌های اهواز را راهکاری برای مهار کرونا نمی‌دانم.
كرونا،مسدود،اهواز،مسيرها،زحمت

سید کریم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با وجود تأکید بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط شهروندان و حضور نداشتن در تجمع‌ها اما مسدود شدن خیابان‌های اهواز را راهکار مقابله و مهار کرونا نمی‌دانیم چرا که اعتقاد داریم این رویه به غیر از ایجاد ترافیک و به زحمت انداختن مردم، ثمره دیگری ندارد و این موضوع باید در ستاد استانی مقابله با کرونا تصمیم گیری شود.
نماینده مردم اهواز در مجلس شواری اسلامی تصریح کرد: در بازدید میدانی از مناطق مختلف شهر اهواز، مشخص شد که خیابان‌های ضروری مسدود و مردم سرگردان شده‌اند.
حسینی یادآور شد: انسداد مسیرها باعث افزایش تجمع‌های پیاده‌روی مردم و اسباب زحمت آنها شده که از لحاظ بهداشتی هم اصلاً به صلاح نیست و نباید این‌قدر تجمع به خاطر محدودیت‌های ترافیکی داشته باشیم.
وی با تأکید بر لزوم بازنگری تصمیم‌گیری شورای ترافیک و ستاد کرونا خوزستان، گفت: قطعاً اگر مسیرها مسدود نباشد، سرعت تردد مردم افزایش و کمتر شاهد تجمع‌ها در خیابان‌های مختلف خواهیم بود.