سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در روز سوم ثبت‌نام کاندیداهای شوراهای شهر خراسان رضوی چه گذشت؟

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 23 اسفند 1399 - 09:12
سرپرست ستاد انتخابات خراسان رضوی از ثبت نام 163 کاندیدای انتخابات شوراهای شهر و روستای خراسان رضضوی تا روز سوم مهلت نام‌نویسی(20 تا 22 اسفند ماه) از داوطلبان خبر داد.
نفر،رضوي،شوراهاي،خراسان،انتخابات،شهر،كانديدا

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست ستاد انتخابات خراسان رضوی از ثبت نام 163 کاندیدای انتخابات شوراهای شهر و روستای خراسان رضضوی تا روز سوم مهلت نام‌نویسی(20 تا 22 اسفند ماه) از داوطلبان خبر داد.
محمدعلی نبی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: از این تعداد 148 کاندیدا مرد و 15 کاندیدا زن هستند.
وی افزود: در مجموع 26 کاندیدای عضویت در شوراهای شهر و روستای خراسان رضوی ایثارگر هستند و 20 نفر از این تعداد نیز دارای سابقه نمایندگی در شوراهای اسلامی هستند.
سرپرست ستاد انتخابات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بیشترین میانگین سنی کاندیداها همچنان بین 30-35 سال(39 نفر) و 36-40 سال(41 نفر) را شامل می‌شود و کارمندان با 30 درصد(50 نفر) بیشترین گروه شغلی هستند که داوطلب حضور در انتخابات شورای شهر شده‌اند.
نبی‌پور با بیان اینکه 57 نفر از کاندیداها مربوط به شهرستان مشهد هستند، افزود: س از آن شهرستان قوچان با 11 کاندیداها، تربت حیدریه و زبرخان هرکدام با 10 کاندیدا بیشترین داوطلبان عضویت در شوراهای شهر را در استان داشته‌اند.
وی همچنین تاکید کرد: طی 3 روز اول در شهرستان‌های زاوه، فیروزه، بردسکن، سرخس، کوهسرخ و باخرزتاکنون داوطلبی ثبت نام نکرده است.
انتهای پیام