خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام دو دستگاه لایروب نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل زده گلستان

مهر | سیاسی، استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 10:46
فرمانده کل ارتش گفت: یک دستگاه بارج و یک دستگاه لایروب از نیروی دریایی ارتش به گلستان اعزام می‌شود تا کار لایروبی گرگان‌رود با سرعت بیشتری پایان یابد.
ارتش،نيروي،دريايي،دستگاه،اعزام،مناطق

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی با اشاره به تلاش و عزم یگان‌های مهندسی ارتش در باز نمودن خروجی کانال‌های منتهی به دریا در روستای گمیشان گفت: یک دستگاه بارج و یک دستگاه لایروب از نیروی دریایی ارتش به این منطقه اعزام می‌شود تا کار لایروبی گرگان‌رود با سرعت بیشتری پایان یابد.
وی در ادامه بازید از مناطق سیل زده استان گلستان خاطرنشان کرد: یگان‌های مهندسی ارتش مستقر در این مناطق با عزم راسخ و تلاش شبانه‌روزی خود در تلاش هستند تا کانال‌هایی که باعث خروج آب از روستای گمیشان به دریای خزر می‌شود را بازگشایی کنند تا حجم آب در این روستا کاهش و مردم بتوانند به زندگی عادی خود ادامه دهند.
فرمانده کل ارتش با اشاره به اعزام نیروی انسانی، اقلام، تجهیزات و به خصوص یک دستگاه بارج از ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش در استان گیلان به این مناطق افزود: انشالله با هماهنگی‌های به عمل آمده، نیروی دریایی ارتش یک دستگاه لایروب بسیار مجهز از پایگاه دریایی خرمشهر با کمک نیروی هوایی ارتش به این منطقه اعزام تا کار لایروبی گرگان رود با سرعت هر چه بیشتر پایان یابد.