خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادستان کرمانشاه: هیچ قصوری در شرایط بحران پذیرفته نیست

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | دوشنبه، 12 فروردین 1398 - 10:44
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: باتوجه به احتمال جاری شدن سیلاب در بخش هایی از استان، عملکرد واحدهای اجرایی در خدمت رسانی به مردم به دقت توسط دستگاه های نظارتی رصد خواهد شد.
استان،كرمانشاه،اخبار،احتمال،بحران،مديريت،عمومي

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: باتوجه به احتمال جاری شدن سیلاب در بخش هایی از استان، عملکرد واحدهای اجرایی در خدمت رسانی به مردم به دقت توسط دستگاه های نظارتی رصد خواهد شد.
به گزارش ایسنا، محمدحسین صادقی بااشاره به بارندگی‌های شدید در کرمانشاه و احتمال وقوع سیل در بخش‌هایی از سطح استان، اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی‌ها و هشدارهای داده شده، همه دستگاه‌ها باید با حفظ آمادگی کامل نسبت به اجرای مصوبات شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اقدام نمایند.
وی افزود: مردم استان کرمانشاه نیز باید اخبار صحیح را از مبادی رسمی، خصوصا رسانه ملی و مدیریت بحران استان دریافت کرده و به خبرهای فاقد مبنا که عموما در فضای مجازی دست به دست می‌شود، توجه نکرده و از باز نشر آن خودداری کنند.
وی در ادامه به افرادی که امنیت روانی جامعه را برهم می زنند و اخبار بی‌اساس مربوط به کمبود نان ومایحتاج عمومی منتشر می‌کنند، هشدار داد و تاکید کرد: این افراد توسط پلیس های تخصصی شناسایی وتحت پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام