خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲۱ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی زنجان بستری هستند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 اسفند 1399 - 23:06
زنجان-رئیس علوم پزشکی استان زنجان گفت: ۱۲۱ بیمار به علت ابتلا به کرونا در مراکز درمانی استان زنجان بستری هستند.
نفر،ويروس،استان

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز قزلباش با بیان اینکه از ظهر دیروز تاکنون، ۷ نفر به آمار مبتلایان به کرونا در استان زنجان افزوده شده است، گفت: ۱۲۱ نفر به علت ابتلاء به ویروس کرونا در مراکز درمانی بستری هستند.
قزلباش با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته یک نفر در استان زنجان بر اثر ابتلاء به بیماری کرونا جان باخت، افزود: در مجموع تاکنون هزار و ۱۷۸ نفر به علت ابتلاء به این ویروس در استان جان خود را از دست داده‌اند.
رئیس علوم پزشکی زنجان، افزود: از مجموع بیماران مبتلا به این ویروس هم تا به امروز ۷ هزار و ۳۲ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده‌اند.
قزلباش گفت: در مجموع تاکنون ۲۰ هزار و ۱۲۹ نفر به‌دلیل مشکوک بودن به این ویروس در مراکز درمانی استان نمونه‌برداری و بستری شده‌اند.