خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص‌های انضباط مالی و اداری تقویت شود

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | پنجشنبه، 21 اسفند 1399 - 09:31
رئیس دانشگاه لرستان گفت: شاخص‌های انضباط مالی و اداری تقویت شود.
لرستان،دانشگاه،كاري،نهي،انضباط،منكر،اداري

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه لرستان گفت: شاخص‌های انضباط مالی و اداری تقویت شود.
خسرو عزیزی در نشست شورای امربه‌معروف و نهی از منکر دانشگاه لرستان که امروز ۲۰ اسفندماه برگزار شد، اظهار کرد: تقویت راهکارهای صیانت از بیت‌المال و انضباط مالی و اداری از جمله موضوعات مهم مرتبط با امربه‌معروف و نهی از منکر است؛ زیرا هرچقدر انضباط مالی و اداری، بیشتر شود و تعهد کاری افزایش یابد خود به خود از هدر رفت منابع، جلوگیری می‌شود.
وی بر تقویت هرچه بیشتر فرهنگ‌سازی و آموزش (برگزاری کارگاه‌های آموزشی) در راستای تعمیق مفاهیم مرتبط با امربه‌معروف و نهی از منکر و آموزه‌های دینی، تأکید کرد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان نیز بر اهمیت امربه‌معروف و نهی از منکر در جنبه‌های مختلف زندگی انسان از جمله جنبه‌های کاری، تأکید کرد.
وی تصریح کرد: تلاش برای حفظ بیت‌المال در هر کاری و انضباط مالی و اداری، در تناسب با آموزه‌ها و مبانی دینی است؛ همچنین باید کوشش کرد فرهنگ کار را در جامعه ارتقاء داد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز اظهار کرد: خوشبختانه در حوزه آموزش مجازی، اقدامات خوبی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در مباحث آموزشی صورت گرفته است و البته نیاز است این‌گونه اقدامات، افزایش یابند.
وی تأکید کرد: توصیه مؤکید دین اسلام است که در هر کاری، از بیت‌المال حفاظت شود و در شاخص‌های مختلف کاری، صرفه‌جویی و جلوگیری از هدر رفت منابع، صورت گیرد که خوشبختانه اقدامات خوبی در دانشگاه لرستان در این زمینه، انجام شده است.
انتهای پیام