حرکت کمیته امداد در زمینه مشاغل خُرد خانگی
مدیرکل کمیته امداد لرستان با اشاره به اینکه ۶۰ درصد جمعیت تحت پوشش زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: اولویت ما دور نکردن مادران از محیط خانواده است، بنابراین به سمت توسعه مشاغل خُرد خانگی حرکت میکنیم.

ایسنا/لرستان مدیرکل کمیته امداد لرستان با اشاره به اینکه ۶۰ درصد جمعیت تحت پوشش زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: اولویت ما دور نکردن مادران از محیط خانواده است، بنابراین به سمت توسعه مشاغل خُرد خانگی حرکت میکنیم.
جاسم محمدی فارسانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در چند سال گذشته وقتی هیئت امنای کمیته امداد خدمت مقام معظم رهبری رسیدند، توصیههایی در رابطه با فعالیت و خدمتی که امداد باید ارائه بدهد برای اعضای هیئت امنا داشته و دستوراتی داده بودند، در بین همه اینها جملهای از مقام معظم رهبری در رابطه با وظیفه کمیته امداد وجود دارد که در چند کلمه خلاصه میشود، «وظیفه کمیته امداد رفع فقر و محرومیت در حوزه مادی و معنوی است».
وی با اشاره به اینکه ما نباید نسبت به مددجو نگاه روشنفکری داشته باشیم، ادامه داد: یعنی کسی که وارد مجموعه امداد میشود و میخواهد از ما خدمت بگیرد دیگر نگاه کردن به دین و مذهب و...
و.
معنا ندارد، همانگونه که در برخی از استانها اقلیتهای ارمنی، کلیمی و ...
تحت پوشش کمیته امداد هستند و مانند سایر شهروندان از خدمات کمیته امداد استفاده میکنند.
محمدی فارسانی تصریح کرد: ما در حوزه مادی پنج نوع خدمت در حوزههای آموزش، مسکن، اشتغال، درمان و بیمه اجتماعی ارائه میدهیم.
مدیرکل کمیته امداد لرستان ادامه داد: در مجموع ۱۰۷ هزار خانواده در سه بخش مددجویان عادی، تبصره ۱۴ و خانوادههای موردی و چند خدمتی، تحت پوشش کمیته امداد استان هستند.
وی تصریح کرد: در حوزه اشتغال یکیاز مسائل مهمی که مقام معظم رهبری توصیه کرده این است که درآمد با ثبات یکیاز شاخصههای تشخیص موفقیت افراد در شغل ایجاد شده برای آنها باشد، که این امر از سال ۶۴ در دستور برنامه کار امداد قرار گرفته اما در طول سه سال گذشته کمیته امداد در زمینه اشتغال پایدار خدمات خوبی را ارائه داده است.
محمدی فارسانی با اشاره به اینکه وقتی در مجموعه امداد صحبت از اشتغال میکنیم، منظور مشاغل خُرد و خانگی است، عنوان کرد: ما به سمت اقتصاد خُرد حرکت میکنیم.
مدیرکل کمیته امداد لرستان تأکید کرد: دیدگاه ما این است که بیشاز ۶۰ درصد از جامعه هدف ما زن سرپرست خانواده است و در دین مبین اسلام وظیفه زن فرزندپروری در اولویت است، بنابراین ما هیچ علاقهای نداریم که زن را از خانواده و فرزندانش جدا کنیم و با این اولویتها کار را دنبال میکنیم.
وی با اشاره به اینکه یکیاز موضوعاتی که امروز در مجموعه امداد اتفاق میاُفتد بحث راهبری شغلی است، ادامه داد: تعدادی ناظر و راهبر شغلی داریم که وظیفه آنها این است که صفر تا ۱۰۰ پروژه را دنبال کنند، خیلیاز مواقع آماری که از اشتغال میدهیم دیگران فکر میکنند که کمیته امداد فقط تسهیلات را پرداخت میکند و دیگر اتفاقی نمیاُفتد در حالی که تسهیلات تنها یک چرخه و فاز از فعالیت است.
محمدی فارسانی افزود: آموزش، کسب مهارت، برندسازی و فروش محصول ادامه راه است و راهبر شغلی موظف است در پایان کار تمام محصول تولید شده توسط مددجوی ما را خریداری کند.
مدیرکل کمیته امداد لرستان تصریح کرد: از دو سال گذشته کمیته امداد به فکر مزیت سنجی حوزه اشتغال با اولویتهای شهرستانی بود، یعنی متناسب با فضای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی اولویت مشاغل در هر شهرستان چیست؟
وی افزود: در حوزه اشتغال طبق آماری که معاونت اشتغال کمیته امداد اعلام کردند، از محل فروش محصولات تولیدات مددجویان در سال ۹۹ بالغبر ۱۷ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل شده که نوید بخش است در سال جهش تولید اقدامات خود را دنبال کنیم و سهمی در جهش تولید در کشور و استان داشته باشیم.
انتهای پیام