خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متولی محاسبه مالیات بر خودروهای لوکس مشخص شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 20 اسفند 1399 - 17:57
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: متولی محاسبه نرخ مالیات بر خودروهای لوکس، سازمان امور مالیاتی است.
مالياتي،امور،سازمان،ماليات،مجلس،دولت

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امیدعلی پارسا رییس سازمان امور مالیاتی کشور اظهار کرد: اقدامات گسترده‌ای در حوزه مالیات انجام شده است که یکی از آن‌ها تحقق ۱۰۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی است.
همچنین کاهش حضور مردم و افزایش تعاملات الکترونیکی از جمله این اقدامات به شمار می رود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر تعامل مجلس با دولت بر سر تدوین ۵ پایه مالیاتی جدید گفت: این طرح در ابتدا توسط سازمان امور مالیاتی و دولت تدوین و تقدیم مجلس شد.
البته این میزان درآمد پیش بینی شده محقق نخواهد شد.
دولت تا سقف ۲۵۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی کرده بود اما مجلس رقم ۲۷۰ هزار میلیارد تومان را تعبیه کرده که به نظر می‌رسد شدنی نیست.
رییس سازمان امور مالیاتی کشور بیان کرد: قانون مالیات بر ۵ فعالیت جدید مصوب شده است و ما مجری آن هستیم.
در خصوص مالیات بر خودروهای لوکس سازمان امور مالیاتی متولی محاسبه ارزش خودروها بر اساس نرخ روز است.
در حال تکمیل...