خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگرانی مردم آمریکا از عدم برگزاری نشست خبری کاخ سفید توسط بایدن

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 20 اسفند 1399 - 15:12
بیش از شش هفته از مراسم تحلیف بایدن به عنوان رئیس جمهوری آمریکا می‌گذرد اما هنوز نخستین نشست خبری او برگزار نشده و نیمی از رای دهندگان نگران توانایی او درباره عملکردش هستند.
نگران،درصد،بايدن

بیش از شش هفته از مراسم تحلیف بایدن به عنوان رئیس جمهوری آمریکا می‌گذرد اما هنوز نخستین نشست خبری او برگزار نشده و نیمی از رای دهندگان نگران توانایی او درباره عملکردش هستند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، در گزارش جدید موسسه نظرسنجی راسموسن آمده که ۵۲ درصد از افرادی که در نظرسنجی شرکت کردند، می‌گویند که نگران این هستند که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا هنوز نشست خبری کاخ سفید برگزار نکرده و در این میان، ۳۷ درصد به شدت نگران این مساله هستند.3 در این نظرسنجی همچنین مشخص شد که ۲۴ درصد هم گفتند که آنقدرها هم نگران برگزاری نشست خبری بایدن در کاخ سفید نیستند و ۲۲ درصد هم گفتند که اصلا نگران این قضیه نیستند.
انتهای پیام